Gastenboek


Commentaren: 13
 • #13

  Angeline (maandag, 20 maart 2023 16:47)

  Cupmassage gehad. Was heel pijnlijk de eerste keer,maar zeer effectief. Zodra ik van de massage tafels kwam voelde ik al ,Dit is goed. Pijn zo weer vergeten. 3 weken geen last van mijn rug gehad. Mooie bijkomstigheid veel vocht kwijt na een paar dagen. Geweldig. Tweede keer al minder pijn . Ik ga hier nog effe mee door.

 • #12

  Doranda (woensdag, 04 januari 2023 16:26)

  Gisteren mijn eerste cupping masage gehad. Een hele ervaring, op een positieve manier. Ben erg blij dat Leontien dit nu ook aanbied als behandeling. Zeker de moeite waard.

 • #11

  Annelies (maandag, 17 mei 2021 11:16)

  Wat een fijne massage heb ik van je gehad, heerlijk even tot rust gekomen. Daarnaast fijn dat je mij de techniek hebt geleerd om mijn wallen te verminderen, het werkt super. Bedankt!

 • #10

  Marjolein (dinsdag, 30 maart 2021 16:48)

  Leontine kwam op het juiste moment op mijn pad, ik geloof niet in toeval. Ik zat op dat moment behoorlijk in de put. Met haar goede advies ben ik meteen aan de slag gegaan. Het voelde goed en het ging met de week steeds beter met me. Het gaf me weer vertrouwen in mezelf en in mijn gezondheid. Ook de massage met de etherische olie heeft mij goed gedaan. Ik ben erg nieuwsgierig geworden naar haar advies over gezonde voeding, een nieuwe afspraak staat op mijn to do list.

 • #9

  claartje (donderdag, 25 februari 2021)

  wauw wat is die samengestelde olie fijn. Ik voel mij veel prettiger. Minder boos en vrolijker. Heerlijk een aanrader!

 • #8

  Doranda (maandag, 09 november 2020 09:50)

  Een paar maanden gelden was ik bij Leontine i.v.m. nek en rugklachten. (deze zijn na een aantal behandeling helemaal verholpen �)
  Daarbij kwam ons gesprek op mijn aanstaande operatie en mijn langdurig herstel van de vorige operatie.
  Leontine gaf aan dat ze samen met Caroline mij daar evt. bij kon helpen.
  Sceptisch als ik ben, dacht ik, een gesprek kan geen kwaad.
  In dit gesprek naar voren gebracht dat ik angstig ben voor de operatie mede doordat mijn herstel qua energie en wond genezing de vorige keer lang geduurd heeft.
  Vanuit dit gesprek kwamen ze beide met een voorstel. Gebruik maken van de Sensi operatie kit, T14 olie i.v.m. verbeteren bloesomloop, T26 olie voor mijn angst, T24 olie anti infectie en nadat de hechtingen verwijderd zijn littekenolie gebruiken. Daarnaast kreeg ik ook nog helemaal uitgewerkt met wat ik wanneer en hoeveel moest gaan gebruiken.
  Ik kan nu echt op recht zeggen dat mij deze behandeling ontzettend goed is bevallen. Mijn angst was stukken minder, en mij herstel ten opzichte van de vorige keren vele malen beter. Mijn energie was vrij snel weer terug en de wond genezing ging bijzonder goed. Gebruik nu nog dagelijks de olie voor het litteken wat ook nu al voor een goed resultaat zorgt.
  Ik kan je echt aanraden mocht je een operatie voor de boeg hebben ga het gesprek aan met Leontine en Caroline, of als je minder energie of niet lekker in je vel zit. Alles is op natuurlijke basis, zeker de moeite waard om het te proberen.
  Thanks dames….voor de tijd en begeleiding die jullie voor mij hadden.
  Dikke kus.
  Doranda Derks

 • #7

  John (dinsdag, 26 februari 2019 14:31)

  Ik heb een sensi behandeling mogen ontvangen van Leontine. Ik was er nog niet bekend mee en heb het laten gebeuren.

  Leontine heeft een rustige en mooi ingerichte praktijkruimte waar je gelijk op je gemak bent.

  De behandeling heeft me ontspanning en rust gegeven. Leontine licht alles wat ze doet duidelijk toe en beantwoord je vragen over de behandeling.

  Nog dezelfde dag kreeg ik een uitgebreid verslag van de behandeling en tips & trics in mijn mailbox over hoe nu verder te gaan.

  Een aanrader als je er voor open staat; ontspannen en toch vol energie ging ik naar huis!

  Het was fijn, Leontine!

  Groeten, John
  www.gezondheidspraktijkderks.nl

 • #6

  Roel (zondag, 27 januari 2019 15:47)

  Leontine is een gepassioneerde vakvrouw, die empatisch is, heel goed kan luisteren en beschikt over ‘gouden handen’. Die handen kunnen je overigens behoorlijk pijnigen, maar het resultaat mag er zijn.
  Ze beheerst verschillende soorten massage en kan daarom in aanvulling op een behandeling fysiotherapie, van grote waarde zijn. Opladen doe ik op de massagetafel bij Leontine. Dan merk ik pas hoe hard mijn lijf eraan toe is, die echte ontspanning. En ja, ook waar het goed vast zit. Ik blijk vol te zitten met staaldraden, knopen, steentjes (soms ook grote keien). Leontine weet ze te vinden, kent hun patronen en bewerkt ze op zo’n manier dat ik daar ter plekke de ontspanning in mijn lijf voel terugkeren. Ze is professioneel en ervaren, blijft zich ontwikkelen en is superprettig in de omgang. Ze is in voor een gesprekje en een grapje en weet ook wanneer het tijd is voor totale rust en stilte tijdens een behandeling. Je hoeft overigens geen klachten te hebben om naar Leontine toe gaan. Een ontspannende massage is bij haar ook in goede handen!
  Leontine ik ben blij met jou behandelingen,

  Groet Roel.

 • #5

  Wendy (donderdag, 10 januari 2019 18:57)

  Op de kerstmarkt een massage gewonnen:) Vanochtend een ontspanningsmassage gehad van Leontine. In een relaxte sfeer kwam ik door de massage helemaal tot rust en had zo in slaap kunnen vallen. Erg prettig. Super bedankt Leontine, tot ziens.

 • #4

  Chantal (zondag, 23 september 2018 19:33)

  Leontine kende ik nog van oude werkplek ,en wist via haar zus dat ze zich ging verdiepen en bezig ging houden met massage`s en oa ook Sensi ben haar website gaan lezen en heb een afspraak gaan maken.
  Heb 2 behandelingen gehad ,Leontine wist mijn klachten goed te verwoorden en daarop een afgestemde plan te maken en met mijn te bespreken.
  Tijdens eerste behandeling werd al duidelijk dat de behandeling werkte ook de weken er na omdat ik ook oefeningen mee had gekregen die ik ook na de 2de behandeling nog steeds doe en merk dat het helpt.
  Leontine is voor mijn een persoon die weet wat ze doet en mee bezig is, zal nooit iets doen wat niet past of je zelf geen goed gevoel zal geven, alles gaat in overleg.
  Leontine ga zo door, ik ben blij met jou behandelingen.
  lieve groet Chantal

 • #3

  Gerda (donderdag, 23 augustus 2018 22:23)

  Leontine is een oud-collega en was destijds al geïnteresseerd in alternatieve geneeswijzen.
  Ze heeft inmiddels diverse relevante opleidingen hierin gevolgd waaronder Sensi.
  De eerste keer dat ik een Sensi behandeling heb ondergaan was ik "proefkonijn".
  Later heb ik nog een paar Sensi behandelingen ondergaan.
  Mijn ondervinding is dat Leontine al haar kennis en ervaring tijdens een Sensi behandeling gebruikt.
  Bij mij heeft ze een proces in gang gezet, waardoor bepaalde klachten minder werden.
  Leontine probeert je te betrekken bij het hele proces.
  Leontine bedankt voor je fijne behandelingen.

  met groet,

  Gerda

 • #2

  Doranda Janssen (maandag, 29 januari 2018 13:47)

  Afgelopen donderdag mocht ik als gelukkige winnaar van de kerstmarktactie mijn prijs in ontvangst nemen. Na een hartelijk ontvangst van Leontien mocht ik meelopen naar haar prachtige praktijkruimte in haar weidse tuin. Ik kreeg de vrijheid te kiezen tussen diverse ontspanningsmasages. En om kennis te maken werd het een mix van hotstone, Holistic pulsing massage met etherische oliën.
  Door de zachte ritmische bewegingen van de Holistic pulsing massage, de warmte van de hotstone en de intuïtieve, warme, goed afgepaste zorg van Leontien werd de focus weer naar binnen tot de kern van mijn lijf gelegd. Alsof je thuiskomt bij je eigen kern van zijn vanuit ontspanning. Heerlijk.... Bij deze wil ik Leontine hiervoor van harte bedanken. Fijn je te ontmoeten. Hopelijk kun je met je specialiteiten veel mensen helpen en bereiken. Succes met je PRAKTIJK!
  Lieve groet Doranda

 • #1

  Anoniem (woensdag, 08 november 2017 11:39)

  Ik wil graag anoniem mijn verhaal delen over de Sensi behandeling die bij Leontine plaats heeft gevonden.
  Ik wil samen met haar een traumatische thema aanpakken wat zich  steeds herhaald. Het is als een blokkade in mijn lichaam gaan zitten met een negatieve lading en zelfbeeld. Tijdens de behandeling met drukpunten uitoefenen kwamen wij te weten waar dit als een blokkade in mijn lichaam is gaan zitten. Onder begeleiding van Leontine wordt het duidelijk wat het thema hierin is. Daar zit natuurlijk een negatieve conclusie op met veel pijn. Tijdens deze behandeling heb ik inzicht gekregen en  omgezet in een positieve conclusie waardoor de zelfgenezende vermogen gelijk geactiveerd wordt. Als het ware gereset. Leontine heel veel dank voor je doeltreffende behandeling. Je puurheid, oprechtheid en kracht.

  Veel liefs.....