Sensi Plus met Intence


Zit je niet lekker in je vel? Wil je minder klachten, meer rust, meer vertrouwen en/ of balans?                     Lees dan verder wat Sensi Plus therapie voor jou kan betekenen.

 

Tijdens een Sensi behandeling kun je inzicht krijgen in je klacht en emotionele blokkades kunnen losgelaten worden. Door bewustwording van deze inzichten kun je leren om opnieuw keuzes te maken in jouw leven.

Met andere woorden:

- Weghalen van gifstoffen uit je lichaam

- Stoppen met toevoegen van gifstoffen in het lichaam

- Wegnemen van de oorzaak

- Direct op gang brengen van het zelfherstellend proces

De kracht van Sensi therapie is dat het een snel werkende therapie is en erop gericht is om de mens in zijn totaliteit te behandelen. Het zelf genezende vermogen wordt geactiveerd.

 

Enkele technieken die aan bod kunnen komen zijn: voeding- en allergiemeting, diëten en orthomoleculair, Burn-out protocol, E.F.T.(Emotional Freedom Techniek), drukpuntenmassage, holistic pulsing, edelsteen therapie, SensiStressRelease. Ook kunnen er tijdens de behandeling Sensi remedies, SensiCard en supplementen uitgemeten worden.

Sensi remedies en SensiCard zijn alleen via een Sensi Therapeut te bestellen. Supplementen zijn vrij in Nederland te koop en kunt u ook bij mij bestellen. 

 

De volgende klachten kunnen verbeteren bij een Sensi behandeling:

 -Onzekerheid

- Niet begrepen voelen

- Vermoeidheid, geen energie, burn-out

- Onrust

- Angst

- Overgevoeligheid van prikkels, zoals ADHD, ADD, autisme en HSP

- Rouwverwerking

- Traumaverwerking

- Hoofdpijn of migraine

- Stemmingswisselingen of depressieve gevoelens

- Huidklachten, zoals eczeem, psoriasis, uitslag

 

De behandeling duur 1,5 uur tot 2 uur. Tijdens de behandeling houd je de kleren aan.

 

Ik heb inmiddels 3 Sensi opleidingen gevolgd, namelijk Sensi (basis), Sensi Plus en Sensi Intence. Iedere opleiding van Sensi is een verdieping om beter en vaak ook sneller de oorzaak van de klacht aan te pakken.

 

 

Sensi heeft voor mij duidelijkheid, rust en balans gebracht. Dat wens ik iedereen!