Massage

Een moment voor uzelf waarbij de buitenwereld even niet lijkt te bestaan!

 

Een massage bevordert ontspanning van lichaam en geest, het geeft nieuwe energie, het verlicht pijn en het vertraagt het verouderingsproces van de huid. Daarnaast zorgt het voor een betere doorbloeding, kan het opgehoopte afvalstoffen weer in circulatie brengen (ontgiften) en bewustwording van het lichaam.

 

Massages bij Praktijk Leontine:


Ontspannings- /intuïtieve massage

Dit is een aangename massage met een basis olie of etherische olie voor rust en ontspanning. De afvoer van afvalstoffen wordt gestimuleerd en er komt ontspanning in uw lichaam.

 

Nieuw

Cupping massage

Cupping massage heeft een diepe en krachtige werking met als hoofdoel het wegvoeren van verstorende gifstoffen en afvalstoffen uit het lichaam en verklevingen in het bindweefsel. Cupping is daarom onder andere ook geschikt bij: cellulite, pijnlijke spieren, rugklachten, schouderklachten, vermoeidheidsklachten, migraine en vochtophoping.

Wanneer geen cupping massage: huidverbranding, afwijkende moedervlekken , bloedverdunners, epilepsie, ernstige lever- , nier- en hartaandoeningen, koorts, spataderen, spasmen, couperose, zwangerschap en littekens.

Nazorg:

* Houdt je na de massage goed warm gekleed

* Niet douchen binnen 12 uur na de massage

 

Cellulite/afslankmassage
Een stevige massage met sinaluta olie. Deze olie verbeterd de doorbloeding en lymfecirculatie en stimuleert de ontgifting. Het verbeterd ook de huid, dat het veerkrachtig en stevig wordt.

  

Holistic pulsing

Holistic pulsing is een uniek, zacht en diep helende vorm van pulseer. De essentie van holistic pulsing is de voortdurende ritmische beweging van het lichaam. Dit werkt helend en nodigt uit tot diepe ontspanning en loslaten. Bij deze massagetechniek wordt de kleding aangehouden.

 

Hotstone massage

Bij deze massage wordt het lichaam met warme vulkanische basaltstenen gemasseerd. Het geeft op 2 manieren ontspanning, namelijk door de massage en door de warmte van de stenen.  De hitte en de 'druk' van de stenen dringen diep door in de spieren.

 

Massage voor dementerende

Deze wordt speciaal afgestemd en is altijd met etherische olie. Neem hiervoor contact met mij op.

 

Ik bied geen erotische massages aan!