Voeding


Leer de kracht van voeding kennen!

 

Met de juiste voeding kun je je eigen gezondheid bevorderen, je weerstand verhogen én gewicht verliezen. Ik werk niet met maaltijdvervangers, geloof in de voeding die de natuur ons geeft. Je leert bewust te kiezen wat goed is voor je lichaam, het verschil in voeding of vulling, etiketten lezen, recepten zonder kant en klare mixen. De ingrediënten zijn gewoon in voedingswinkels te koop, zoals uw vertrouwde supermarkt. Samen bepalen we de snelheid en je grens in hoe de nieuwe voedingsvorm eruit ziet.

 

Wat kun je bereiken:

·         Fitter/gezond(er) voelen

·         Lekker en gezond eten

·         Meer energie

·         Gezond gewicht

 

 

 

 

De recepten en mijn visie is vrij of beperkt van toegevoegde suikers en gluten-, lactose- en koolhydraatarm en je krijgt recepten voor ontbijt, lunch en diner.

 

Wilt u supplementen bestellen om te korten of om vitamine en mineralen optimaal te houden in uw lichaam, dan kunt u ook via onderstaande link 15% korting krijgen op uw bestelling. 

 

Bij www.nutritioncompany.eu kunt u goede merken bestellen. Met de code 230892 die je bij het afrekenen invult, krijg je 15% korting op de bestelling bij Nutrition Company.